advenue digital marketing bureau banner logo
Om os

Hvem er Advenue?

peter og eskil

Lidt om os

Velkommen til Advenue – din digitale markedsføringspartner i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi er to erfarne freelance digital markedsførings specialister, der besluttede at starte vores egen virksomhed for at give vores kunder den bedste mulige service. Med mere end 10 års erfaring i branchen, er vi stolte af at tilbyde en bred vifte af digitale markedsføringstjenester, der hjælper vores kunder med at opnå deres forretningsmål.

advenues historie

Vores tilgang til digital markedsføring

Vi tror på, at langvarige samarbejder med vores kunder, er nøglen til at opbygge stærke relationer og levere bedre resultater. Ved at arbejde tæt sammen med vores kunder og forstå deres behov og mål, kan vi tilpasse vores digitale markedsføringstjenester og levere resultater, der overstiger forventningerne. Vi tror, at det er den eneste måde at skabe en win-win-situation for både vores kunder og os.

Vores spidskompetencer hos Advenue er grundstenene, når det kommer til en succesfuld online markedsføring: Google Ads, Digital Markedsføring og SEO. Vi tilbyder derfor vores kunder udpræget personlig service, hvor de får dækket samtlige af deres digitale markedsføringsbehov. Vi hjælper vores kunder med at få kortlagt deres optimale markedsføringsstrategi, opbygger den og udvikler løbende og ligeledes at få lavet det helt rigtige indhold på hjemmesiden.

Vi er et digitalt marketing bureau, som leverer digitale markedsføringsydelser med fokus på: Google Ads, Paid Social, SEO, Google Analytics, hjemmesider og reklamefilm. Vi lever af tilfredse kunder, og går derfor altid ind i projekter med ild og sjæl, og sikrer os dermed de bedste resultater.

Vi er stolte af vores arbejde og er overbeviste om, at vores passion for digital markedsføring, vores ekspertise og vores engagement i vores kunders succes er afgørende for vores succes. Hos Advenue tror vi på at opbygge stærke relationer med vores kunder, og vi ser frem til at arbejde med dig og din virksomhed for at opnå dine digitale markedsføringsmål.

Vores vision som et digitalt marketing bureau, er at være den bedste digitale markedsføringsløsning til alle virksomheder i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi tror på, at tætte samarbejder med vores kunder og en forpligtelse til at levere høj kvalitet i vores arbejde er afgørende for vores succes. Vi har også en stærk overbevisning om, at prisgennemsigtighed og lange samarbejder er vejen frem.

Hos Advenue digitalt marketing bureau, tror vi på, at gennemsigtighed i prissætning er afgørende for at opbygge tillid mellem os og vores kunder. Derfor tilbyder vi altid en klar prisstruktur for vores tjenester og leverer regelmæssigt rapporter om vores arbejde og resultater. På denne måde kan vores kunder have fuldstændig klarhed over, hvad de betaler for, og hvordan deres penge bliver brugt.

Mød holdet

De fantastiske mennesker bag

eskil fra advenue digital marketing bureau
Eskil Elgaard

Marketingspecialist & partner

60 17 25 26 [email protected]

peter fra advenue digital marketing webbureau
Peter Weikop

Marketingspecialist & partner

60 89 51 82 [email protected]

kasper kongsgaard advenue
Kasper Kongsgaard

Jr. Marketingspecialist


[email protected]

nicoline tynell advenue
Nicoline Tynell

Jr. Marketingspecialist[email protected]

Mikkel med grå baggrund (1)
Mikkel Thorsen

Hjemmeside og videomand

50 54 80 01 [email protected]

Alle kompetencer samlet ét sted

Vi samler alle de digitale kompetencer, som du har behov for. Fra rådgivning og strategi til opsætning, drift, administration og rapportering.

Vi er et online marketing bureau som hjælper jer med at ramme jeres målgrupper via digital markedsføringGoogle, via stærkt content, skarpt definerede keywords og topoptimeret web-tilstedeværelse.

peter og eskil fra advenue bureau hjælper kunde med paid social

Her holder vi til:

Få gratis rådgivning

Book en rådgivning