advenue digital marketing bureau banner logo
Kundecase:

Vaalea

peter og eskil

Læs om vores samarbejde med Vaalea

Nedenfor kan du læse om hvad vi har hjulpet med:

Vaalea

Hos Vaalea finder du smuk belysning til din bolig. Med det rigtige lys får du både mest muligt ud af din indretning og et optimeret energiforbrug.

Opgaver Advenue har hjulpet med:

Advenue er stolte af vores samarbejde med Vaalea, hvor vi har hjulpet dem med at forbedre deres digitale tilstedeværelse og markedsføringseffektivitet gennem målrettede og data-drevne strategier.

Google Ads – shoppingannoncer: Vi har opsat shoppingannoncer, som øger synligheden for Vaaleas produkter ved at sikre, at deres belysningsprodukter bliver fundet af relevante søgende.

Google Ads – shoppingfeedoptimeringer: Vi har optimeret deres shoppingfeed for at sikre, at deres produkter vises korrekt og tiltrækker de mest relevante besøgende.

Advenue tilbyder en bred vifte af digitale services, som kan skræddersys til dine specifikke behov. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå større synlighed og succes online. Vi tilbyder et gratis opstartsmøde, hvor du kan bedømme vores kompetencer og finde ud af, om vi er det perfekte match for din virksomhed. Lad os tage det første skridt sammen mod en mere synlig og effektiv online tilstedeværelse.

Book en samtale og lad os sammen skabe resultater! Vi tilbyder et uforpligtende tilbud, og tror på at vi kan gøre din markedsføring både bedre og billigere.

Få gratis rådgivning

Book en rådgivning